2013. október 17., csütörtök

Horgolt őszi körsál szülinapomra - Crochet autumn scarf for my birthday

Eldöntöttem egy éve, hogy a 30. szülinapomra 365 nagyinégyzetből álló óriás takarót fogok horgolni, melyet egy évig, tehát 365 napig készítek. Létre is hoztam hozzá a blogcímet, de végül nem lett az egészből semmi. Azért nem, mert nem volt fonalam hozzá, meg aztán mindig csak halogattam. Kb. a nyáron elhatároztam mégegyet, hogy na jó, akkor csak egy 3 hónapos projektet készítek a szülinapomig, abból sem lett semmi. Végül csak ez a körsál készült el gyönyörű őszi színű fonalból pont a szülinapomra. A színek ismerősek lehetnek, mert elkezdtem belőle a kék hullám kendőt, ami aztán lebontásra került, ugyanis rájöttem, hogy a kendők nem az én eseteim. Amikor a minta befejeződik és szaporítani kellene, nekem onnantól nem megy. Az én utam az amigurumi.

I had decided a year ago, I will crochet 365 granny squares blanket for my 30th birthday , but it wasnt be done. But, I had made the blog address as well. The reason was: I had not enough yarns, and no time. After, in this summer I had decided, I will make just 3-months-project, but it wasnt be done as well until my 30th birthday. My project was only for me this lovely-colour-autumn-yarn crochet scarf. When I try to crochet a scarf, always make me sence: this is not my project. I love only amigurumi and jewellery making, I think.


Horgolt körsál

horgolt csősál

Minta/Pattern innen/here
Fonal/Yarn: Alize Burcum Batik 3368 - 2 gombóc, 200 gramm
Tű/Hook: 5 mm

4 megjegyzés:

 1. Isten éltessen:) Jó látni téged:) Vagesz lett a sálad:)
  Szóva lakkor én egy évvel nagyobb vagyok , mint te:)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon klassz! A színeiből is kitalálnám, hogy a Tiéd :-D

  VálaszTörlés
 3. Nahát, mindig nagyon örülök, ha kiderül, hogy valaki a blogomból inspirálódik. Köszönöm a linket! Ma fedeztem fel a blogod, de vissza fogok térni.

  VálaszTörlés