2012. április 30., hétfő

Tavaszi kulcslyuk játék ajándékok :)

Melinda kulcslyuk játékot szervezett a blogján, amihez a felénél már én is csatlakoztam. A játék arról szólt, hogy 30 felajánlott ajándékot vár, cserébe 30 napig lesz a game. Jelentkeztem én is, hátha nem gyűlt még össze az összes felajánlás. Szerencsém volt, még pont bekerültem a játékba.

Nagyon izgalmas volt. Melinda a beküldött ajándékok képeit megvágta és csak néhány részlet látszott azokból. Ki kellett találni, hogy mit ábrázol a kép. Segítségként megadta, hogy hány szóból áll a megfejtés. Voltak nehezebb, voltak könnyebb feladványok is.

Én Kati felajánlását nyertem meg, ami egy muffin recept füzet volt, 3 db filc csipkés tojás húsvéti dísznek és egy hímzett könyvjelző.
Íme:

A képet Kati készítette
Köszönöm szépen Kati!

Az én felajánlásom egy horgolt fülbevaló volt, amit Csilla kapott meg. Némi egyeztetés után a narancssárgából fehér lett. :) Szeretettel küldtem. Azt hiszem ez a kép remek lenne az ékszereim reklámozására. :) Kis tündér! :)

A képet Csilla készítette
Hordjátok örömmel, Csilla! :))))

1 megjegyzés:

  1. Noryta, örvendek, hogy tetszett az ajándék, és annak is, hogy a játék plusz ajándékaként megismerkedhettünk, és, hogy gazdája lehetek a csodás Naára fülcsidnek:)
    Mégegyszer köszönöm szépen:)

    VálaszTörlés